El & Automation växer!

El & Automation i Nora AB grundades 2008 och har idag 28 personer anställda. Företaget är beläget i Nora strax norr om Örebro och vi utför elinstallation, el-service, programmering och konstruktion för fastighet och industrianläggningar. Vi har även en montageverkstad för elcentraler och styrskåp. Vi utgår från Nora och stor del av arbetena sker inom Örebro län, men arbeten förekommer i hela Sverige.

Företaget är idag en del av Hjo Installation. Hjo Installation består i dagsläget av tolv installationsföretag med en gemensam omsättning på 485 miljoner kronor, 290 medarbetare och verksamma inom följande områden: -Elinstallation -Industriautomation -Kyla -Ventilation -VS -Styr & regler -OVK -Energioptimeringar

Konstruktör / Projektledare

Vi söker nu en konstruktör / projektledare vars arbetsuppgifter kommer vara kalkylering, projektering, beredning, inköp och elkonstruktion och i vissa fall även projektledning för både projekt och mindre arbeten. Vi arbetar med olika CAD system, bland annat MagiCad, Elprocad ic och Revit.

Krav

  • Tidigare yrkeserfarenhet inom branschen
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift

Elektriker

Tjänsten som elektriker innebär att man utför el-serviceuppdrag och elinstallationer för både fastighet, industriprojekt och entreprenader. Våra kunder är både privatpersoner och företag.

Krav

  • Tidigare yrkeserfarenhet krävs
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift

Automationsservice-elektriker

Arbetsuppgifterna som automationsservice-elektriker är bland annat service- och felsökningsuppdrag på maskinanläggningar och elanläggningar för fastighet och industri. Nybyggnation, installation och driftsättning av styrskåp och maskinanläggningar, samt ombyggnationer av styrskåp och maskiner och utrustning.

Krav

  • Tidigare yrkeserfarenhet krävs
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift

Alla tjänsterna utgår från Nora och är på heltid. Provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Alternativ placeringsort

Då vår koncern är på stark tillväxt inom el och automation och vi jobbar tätt mellan våra bolag kan vi erbjuda alternativa placeringsorter inom våra systerbolag Elektrobyrån (Tibro, Hjo) och Filipstads Elbyrå (Filipstad) till alla tjänsterna.

Ansökan skickas till e-post: admin@elautomation.nu

Urval sker löpande
Frågor om tjänsterna besvaras av Stefan på tel: 070 509 3220